Декоративни изделия, художествени произведения

Ароматерапия, аромакология, свещи или как да поглезим клиентите? (брой 16)

Всяка значима култура през вековете е използвала аромати за създаване на различни чувства и настроения. Присъствието на ароматерапията в различните възстановителни процедури и сеанси в SPA-центровете на хотелите възражда тази вековна традиция, а използването на ароматни свещи в заведенията е чудесен начин за постигане на приятно настроение.

Широко поле за вносители и производители на рамки (брой 15)

?зкуството започва да навлиза по-сериозно в туризма и да се превръща в едно от средствата за постигане на конкурентни предимства. Вече е трудно да си представим стойностен туристически обект без украса с подходящи художествени произведения. Независимо дали става въпрос за оригинални картини или за качествени репродукции, въпросът за рамките, в които те се поставят, добива все по-голямо значение и тежест.

Витражът в хотела – белег за престиж (брой 3)

Кратка история за развитието на витража запознава читателя с различните ?коли и методи за производство на едно от най-красивите стъкла. Връзката между стъклото и светлината дава възможност за получаване на уникални ефекти благодарение на различното пречупване на светлината в различните часове или сезони. Стъклопис, стъкломозайка, Тифани, стопено стъкло са част от прилаганите техники за производство на витражно стъкло. При всички случаи обаче витражът остава белег на висока класа и престиж.

DUNI дава готови ре?ения (брой 1)

Световният лидер при продуктите за еднократна употреба DUNI е представен вече в България от фирма Физер. Уникалните материи и състав на продуктите за еднократна употреба спестяват средства за пране, миене, гладене, химически чистене. Великолепният им дизайн и богатите цветови ре?ения дават възможност за създаването на уникална атмосфера и уют във всяко заведение и по всякакъв повод. Бизнес-сервиз вече и в стаите Според международно проучване на American Express не разходите за нощувка играят съществено значение за пътуващите бизнесмени, а услугите включени в тази цена. Бизнесмените търсят достъп до технологии, осигуряващи им по-висока ефективност на работа по време на пътуване. Това е причина за все по-силната бизнесориентация на редица хотели, която намира израз в оборудването на бизнесклас стаи, бизнес-зали и дори на специализирани бизнес-етажи.

базиран на Website Baker